added-box-1.png
Posibilitate Rate

100% Online, prin TBI Bank

shipped-1.png
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în România

dollar-1.png
Montate și Reglate

Pregătite de drum

storefront-1.png
LIVRARE RAPIDĂ !

În 24 - 48 la dvs. acasă

Bine ați venit

Biciclete cu Motor pe Benzină în 2T și 4T

Nu rata șansa de a-ți îmbunătăți experiența de călătorie și a explora noi orizonturi. Acțiune, viteză și libertate - toate într-un singur produs !
Transformă-ți plimbările în aventuri memorabile! 🚀
despre noi

Bun venit la Biciclete cu Motor 2T și 4T

Suntem un magazin online dedicat pasionaților de biciclete cu motor pe benzină. Cu o echipă de experți entuziaști, ne mândrim cu furnizarea de produse de calitate și un serviciu impecabil clienților noștri. Înființat din dragostea pentru ciclism și aventură, ne-am propus să oferim soluții de transport convenabile și distractive, îmbinând performanța și designul într-un mod inovator. Alătură-te comunității noastre și descoperă diferența!”

312475750_565538935572025_6146207589866851845_n
Complet Pregătite

Bicicletele noastre vin complet montate și reglate, astfel încât să te bucuri de o experiență perfectă din primul moment.

Performanță

Putere optimă și eficiență în consumul de combustibil.

Suport tehnic prompt

Echipa noastră de experți este gata să te ajute cu orice problemă sau întrebare, asigurând o experiență fără griji pe două roți.

WhatsApp Image 2023-04-03 at 20.54.51
o noua sosire

MTB 27,5'' CU MOTOR 2T, 80CC

3.200 RON

SPECIFICAȚII

Cadru ușor și confortabil, Roți de 27,5 inch,  Frâne V-brake, Suspensi față 80mm, Kit Motor 80CC

WhatsApp Image 2023-04-03 at 20.52.13
WhatsApp Image 2023-04-03 at 20.52.14 (1)
Shop

Cumpără după categorie

Vehicule Electrice

Biciclete cu Motor

Kit Motor

Biciclete

SERVICES

Serviciile atelierului nostru

Vânzarea de biciclete cu motor

Vă oferim o gamă variată de biciclete cu motor, prezentate cu descrieri detaliate, specificații și prețuri accesibile. Clienții pot achiziționa biciclete cu motor pe benzină , pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru plimbări și naveta zilnică.

Asistență tehnică și service

Vă oferim servicii de mentenanță și reparații pentru bicicletele cu motor, biciclete electrice și alte tipuri de biciclete. De asemenea, site-ul oferă și o secțiune de întrebări frecvente pentru a ajuta clienții cu probleme comune.

Accesorii și piese de schimb

Pe lângă vânzarea de biciclete și motoare, site-ul oferă și o gamă variată de accesorii pentru biciclete, cum ar fi lumini, portbagaje, cadențe și alte componente. De asemenea, bicicletecumotor.ro oferă și piese de schimb pentru biciclete și motoare pentru a ajuta clienții să-și repare și să-și întrețină bicicletele.
upgrade

Doriți să aflați mai multe ?

Urmăriți videoclipul pentru detalii complete !
Rulează videoul

Descoperă aventura cu Bicicleta MTB cu Motor pe Benzină!

Cu Bicicleta MTB cu Motor pe Benzină, vei descoperi plăcerea și libertatea de a explora noi trasee într-un mod inedit. Cu o viteză maximă de până la 50 km/h și un consum redus de combustibil, această bicicletă îți oferă putere și eficiență pentru a depăși orice obstacol. Cu suspensie pe față, transmisie cu 21 de viteze, frâne V-brake și roți rezistente, te vei bucura de o experiență MTB fără compromisuri. Descoperă aventura și experimentează senzațiile tari pe bicicleta ta MTB cu Motor pe Benzină!
Testimonials

De ce iubesc clienții noștri Biciclete cu Motor 2T / 4T

Don’t Miss Out!

50% OFF

Dolor platea nunc eu urna amet massa volutpat viverra consequat id consequat nisi praesent vestibulum non vivamus odio mi.