added-box-1.png
Posibilitate Rate

100% Online, prin TBI Bank

shipped-1.png
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în România

dollar-1.png
Montate și Reglate

Pregătite de drum

storefront-1.png
LIVRARE RAPIDĂ !

În 24 - 48 la dvs. acasă

about

Despre Noi

despre noi

Bun venit la Biciclete cu Motor 2T / 4T

Suntem o echipă de specialiști pasionați de ciclism și suntem dedicați să oferim cele mai bune produse și servicii pentru biciclete cu motor. Ne-am propus să vă ajutăm să vă bucurați de experiența de ciclism la cel mai înalt nivel, indiferent dacă sunteți un ciclist experimentat sau sunteți la început de drum.

Pentru noi, calitatea este întotdeauna pe primul loc și suntem mândri să oferim clienților noștri cele mai bune produse și servicii, indiferent de nevoile și cerințele lor. De la consultanță specializată și vânzarea de biciclete cu motor, până la asistență tehnică și reparații, suntem aici să vă oferim tot ce aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți experiența de ciclism cu bicicleta cu motor.

sect-about.jpg
present-1.png
Special Items

Browse items now.

download-box-1.png
Just Arrived

Browse items now.

ribbon-2.png
Top Selling

Browse items now.

History

Biciclete cu Motor 2T / 4T History

 

Compania specializată în vânzarea și servisarea bicicletelor cu motor are o istorie bogată de dezvoltare și inovare în furnizarea de produse și servicii de înaltă calitate clienților săi. Echipa pasionată de ciclism este întotdeauna pregătită să ofere cele mai bune sfaturi și soluții personalizate pentru a îmbunătăți experiența de ciclism a clienților, cu un angajament față de calitate și satisfacție deplină.

Această companie a reușit să se impună pe piața bicicletelor cu motor, datorită serviciilor sale profesionale și calitatea produselor și accesoriilor sale. În prezent, aceasta continuă să inoveze și să se dezvolte, pentru a răspunde nevoilor și cerințelor clienților săi într-un mod eficient și profesional.

2021

În anul 2021, ne-am lansat ca o afacere de biciclete cu motor, cu o echipă pasionată de ciclism și o dorință puternică de a oferi cele mai bune produse și servicii. Am început să dezvoltăm relații puternice cu furnizorii noștri și să oferim servicii de înaltă calitate clienților noștri.
history-1.jpg

2022

În anul 2022, am extins afacerea noastră în toată țara, deschizând noi puncte de vânzare și servicii de reparații și mentenanță. Am lucrat din greu pentru a dezvolta parteneriate puternice cu furnizorii noștri și pentru a asigura livrarea rapidă și fiabilă a produselor noastre în toată țara. În plus, am lansat mai multe campanii de marketing și oferte speciale, pentru a atrage noi clienți și pentru a consolida loialitatea clienților noștri existenți.

2023

În anul 2023, am dezvoltat mai mult partea de marketing digital, vânzarea pe platforme populare precum eMAG, iar parteneriatele noastre cu furnizorii ne-au permis să oferim cele mai bune prețuri și oferte speciale clienților noștri. Am crescut echipa noastră cu oameni talentați și dedicați, care împărtășesc aceeași pasiune pentru ciclism și dorința de a oferi cele mai bune servicii clienților noștri.
Astăzi, suntem lideri pe piața bicicletelor cu motor, oferind o gamă variată de produse și servicii de calitate superioară.
history-2.jpg
SERVICES

Serviciile atelierului nostru

Vânzarea de biciclete cu motor

Vă oferim o gamă variată de biciclete cu motor, prezentate cu descrieri detaliate, specificații și prețuri accesibile. Clienții pot achiziționa biciclete cu motor pe benzină , pentru o varietate de scopuri, inclusiv pentru plimbări și naveta zilnică.

Asistență tehnică și service

Vă oferim servicii de mentenanță și reparații pentru bicicletele cu motor, biciclete electrice și alte tipuri de biciclete. De asemenea, site-ul oferă și o secțiune de întrebări frecvente pentru a ajuta clienții cu probleme comune.

Accesorii și piese de schimb

Pe lângă vânzarea de biciclete și motoare, site-ul oferă și o gamă variată de accesorii pentru biciclete, cum ar fi lumini, portbagaje, cadențe și alte componente. De asemenea, bicicletecumotor.ro oferă și piese de schimb pentru biciclete și motoare pentru a ajuta clienții să-și repare și să-și întrețină bicicletele.