added-box-1.png
Posibilitate Rate

100% Online, prin TBI Bank

shipped-1.png
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în România

dollar-1.png
Montate și Reglate

Pregătite de drum

storefront-1.png
LIVRARE RAPIDĂ !

În 24 - 48 la dvs. acasă

Termeni si Conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Biciclete cu Motor ( https://bicicletecumotor.ro/ )
Atentie: piesele comericlizate pe site-ul nostru nu sunt piese originale, ci piese compatibile pentru modelele mentionate.
Site-ul Biciclete cu Motor ( https://bicicletecumotor.ro/ ) este operat de societatea DYNAMIC SOLUTION WEB GONED SRL, cu sediul in Sediu social: Municipiul Pitesti, Strada Stejarului, Nr 3, Bloc A25, Scara D , Etaj 4, Ap 17, Jud Arges, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J3/1760/2022. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului Biciclete cu Motor ( https://enginizedbikes.com/ ) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. Pozele poarta titlu informativ.

Termeni si conditii Kit Motor
Acest sistem este un sistem auxiliar și a fost proiectat și realizat pentru a oferi sprijin utilizatorilor în a se deplasa mai ușor cu bicicleta, nu pentru a înlocui sistemul propriu de propulsie a bicicletei. Acesta nu conține sistem propriu de pornire ( automat ), nu are în componență cutie de viteză, variator de turație sau orice alt sistem permită variația cuplului către roată. Prin urmare nu se poate porni de pe loc autonom.

În cazul utilizării acestui sistem nu este necesară nici o intervenție asupra bicicletei în legătură cu geometria constructivă, a rezistenței componentelor, cicletă fiind echipată așa cum a fost fabricată și omologată de producător.
Trebuie precizat că nu se modifică semnificativ masa totală. Sistemul are o greutate totală de 10 kg, astfel încât completat de greutatea bicicletei de 15 kg în medie, acesta nu depășește 25 de kg lucru care permite cu ușurința deplasări Exclusive cu sistem propriu de pedalat fără a fi necesară pornirea motorului. Acest lucru este posibil și datorită ambreiajului care decuplează complet motorul de bicicletă.

De precizat este că în normele de omologare a monedelor acestea sunt prevazute de a funcționa fără sprijin din exterior în orice configurație a drumului pentru orice sarcină mai mică decât cea maximă prevăzută de constructor fără a fi afectată performanța vitezei maxime . Acest lucru nu se poate aplica în cazul bicicletelor echipate cu un motor ajutător.
De asemenea la bicicletele cu motor sistemul nu generează curent pentru a susține un sistem de iluminat permanent ca în cazul mopedelor.


Termeni si conditii Biciclete cu Motor
In momentul cand ve-ti achizitiona o bicicleta cu motor , fie ea reconditionata sau noua, ve-ti achizitiona defapt kit-ul motor si bicicleta pe care este instalat motorul.
Instalarea acestor kit-uri de motor se efectueaza artizanal fiind compatibil cu majoritatea bicicletelor . Astfel, utilizatorul final al bicicletei devine Producatorul ei si isi asuma toata raspunderea legala .
Dynamic Solution Web GONED S.R.L. ca furnizor de biciclete , nu isi asuma responsabilitatea in cazul unor accidente de circulatie cauzate biciclistului sau a unor terte persoane atunci cand bicicleta este in funtionare, stationare sau in transportare, responsabilitatea acestor evenimente fiind asupra utilizatorului final !