added-box-1.png
Posibilitate Rate

100% Online, prin TBI Bank

shipped-1.png
LIVRARE GRATUITĂ

Oriunde în România

dollar-1.png
Montate și Reglate

Pregătite de drum

storefront-1.png
LIVRARE RAPIDĂ !

În 24 - 48 la dvs. acasă

Services

Servicii

Servicile noastre

Servicii complete pentru biciclete cu motor - de la vânzare până la reparații și accesorii.
bike-repair-services.jpg

Vânzarea de biciclete cu motor

Vânzarea de biciclete cu motor este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți experiența de ciclism. Bicicletele cu motor sunt o alegere excelentă pentru plimbările zilnice sau pentru activitățile de agrement, oferind o soluție eco-friendly și economisind timp și bani
Echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să găsiți bicicleta cu motor perfectă pentru nevoile dvs., astfel încât să vă puteți bucura de aventurile dumneavoastră în aer liber în cel mai confortabil mod posibil.

Asistență tehnică și service

Oferim servicii de mentenanță și reparații pentru biciclete cu motor, efectuate de tehnicieni calificați și experimentați. Putem oferi, de asemenea, sfaturi personalizate pentru piese și accesorii, astfel încât clienții noștri să poată menține bicicleta cu motor în cea mai bună stare și să maximizeze performanța acesteia.
Suntem dedicați să oferim clienților noștri o experiență excelentă, cu ajutorul echipei noastre prietenoase și profesioniste. Ne mândrim cu serviciile noastre de calitate superioară și suntem întotdeauna pregătiți să oferim asistență tehnică și servicii de mentenanță de înaltă calitate pentru a satisface nevoile clienților noștri.
a-man-mechanic-repairing-the-bicycle-in-his-servic-2021-09-28-18-40-01-utc_11zon
bycicle chainrings isolated on white background

Accesorii și piese de schimb

Oferim o gamă largă de accesorii și piese de schimb pentru biciclete cu motor, astfel încât clienții noștri să poată personaliza și îmbunătăți performanța bicicletei lor, inclusiv anvelope, sisteme de iluminare și alte accesorii.
Puteți avea încredere că toate produsele noastre sunt de înaltă calitate și se potrivesc perfect cu bicicleta dvs. cu motor. În plus, putem oferi sfaturi și recomandări personalizate pentru accesorii și piese de schimb, astfel încât să puteți obține cea mai bună performanță din bicicleta dvs. cu motor.

Doriți să reparați bicicleta, dar nu puteți ajunge aici?

Vă trimitem un curier să o aducă la noi !

Oferim servicii de reparații la distanță pentru bicicletele cu motor. Dacă nu puteți ajunge la noi, puteți trimite bicicleta și ne vom ocupa de reparații, astfel încât să vă puteți bucura din nou de experiența de ciclism cu bicicleta dvs. cu motor.

Incepe acum

Suspendisse morbi mauris gravida tellus integer